Cambridge

De Cambridge heeft een uniek ontwerp met twee ligplaatsen naast elkaar. Beide ligplaatsen met een eigen voetmassage en een verschillende vormgeving. De Impact Jet, in zijn grootste formaat, zorgt voor een intense massage van de onderrug of de benen. De Cambridge is uitgerust met een kinderzitje en een afkoelzitting met een zachte massage waarbij u gedeeltelijk boven water zit.

Bekijk meer

Cambridge

Specificaties

Lengte
232

Breedte
232

Hoogte
98 cm

Cambridge

Zit-en ligplaatsen

De Cambridge is uitgerust met een kinderzitje en een afkoelzitting met een zachte massage waarbij u gedeeltelijk boven water zit. Onder de sterrenhemel beleeft u de masserende werking van de jets. Een mooie manier om de dag rustig af te sluiten.

Zitplaatsen 4
Ligplaatsen 2
Cambridge

47 jets

Met 47 jets is de Cambridge zeer compleet. Deze geven een masserende werking, zo kunt u rustig de dag afsluiten.

Cambridge - Highlights

Love-seat

De Cambridge heeft een uniek ontwerp met twee ligplaatsen naast elkaar. Beide ligplaatsen met een eigen voetmassage en een verschillende vormgeving.

Afkoelzitting

Naast de trap is een afkoelzitting met een zachte massage waarbij u gedeeltelijk boven water zit. Dit zitje is ook ideaal voor kleine kinderen.

Nekmassage

In de zitting met ergonomisch gevormde nekkraag wordt ook uw nek (monnikskapspier) door twee pressiejets gemasseerd. De kracht van de massage regelt u zelf met de stromingsregelaars.

Interesse in deze spa

Interesse in de Cambridge Spa? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, of download de brochure!

Neem contact op Download brochure

© 2023 Helder Wellness
Created by LR Internet