Bekijk spa's en jacuzzi's

Helder Wellness is de specialist op het gebied van luxe spa's en jacuzzi's. Alle spa’s van Helder Wellness uit Overloon worden ontworpen en met de hand gemaakt door vakmensen met jarenlange ervaring en passie voor hun vak.
Dit is te zien aan de subtiele details. Zo is de omkasting tot in detail afgewerkt, wordt er meer tijd besteed aan warmte-isolerende maatregelen en staat het onder hoge druk behandelde frame garant voor een lange levensduur.

Ontdek hieronder onze collectie jacuzzi's en spa's.

Spa Melbourne

De Melbourne is een compacte Spa met een efficiënte indeling. Geschikt voor twee personen. Ideaal voor dakterras of wanneer u weinig ruimte heeft om een spa te plaatsen.

Bekijk deze spa

Spa Valencia

De Valencia Spa brengt het beste van twee werelden samen. Een ergonomisch ontwerp in een Spa met een oppervlak van maar net iets meer dan vier vierkante meter. De ruime lounger en de drie hoekzitplaatsen hebben ieder hun eigen massagepatroon voor de hoge en lage rug en de schouders.

Bekijk deze spa

Spa Barcelona

De Barcelona heeft een strak ontwerp met 4 zitplaatsen en een ligplaats. De ruime lounger en zitplaatsen hebben ieder hun eigen massagepatroon. Twee zitplaatsen zijn zelfs voorzien van voetmassage.

Bekijk deze spa

Spa Chicago

De Chicago is groot genoeg voor de hele familie, en ook zo compact dat deze in vrijwel elke tuin of op elk terras kan worden geplaatst. De kenmerkende moderne vormgeving zorgt voor veel bewegingsruimte en comfort voor iedereen. De zittingen hebben verschillende niveaus, zodat er altijd een plaats is die past bij uw lichaamsbouw.

Bekijk deze spa

Spa New York

Deze Spa biedt voldoende ruimte voor vier volwassenen. Tevens is deze uitermate geschikt voor kinderen vanwege de verschillende hoogten van de diverse zitplaatsen. De New York heeft 41 massagejets en twee massagepompen. De royale Spa voor optimaal genieten.

Bekijk deze spa

Spa Porto

Dit model biedt u een heerlijke massage op iedere gewenste plek. De ligplaats zorgt voor massage van benen en rug, terwijl de eerste zitplaats vooral de nek en de schouders en het midden van de rug masseren. Naast een heerlijke rugmassage zorgt de vierde zitplaats vooral voor een massage van de kuiten en voeten.

Bekijk deze spa

Spa Cambridge

De Cambridge heeft een uniek ontwerp met twee ligplaatsen naast elkaar. Beide ligplaatsen met een eigen voetmassage en een verschillende vormgeving. De Impact Jet, in zijn grootste formaat, zorgt voor een intense massage van de onderrug of de benen. De Cambridge is uitgerust met een kinderzitje en een afkoelzitting met een zachte massage waarbij u gedeeltelijk boven water zit.

Bekijk deze spa

Spa Edinburgh

De meest sociale spa om in te genieten met vrienden en kennissen! Met 6 royale zitplekken kunt u ontspannen met meerdere mensen naast of tegenover elkaar zitten. Gezien vanuit het middelpunt van de spa, kunt u op vier plaatsen genieten van twee verschillende soorten voetmassage.

Bekijk deze spa

Spa Toronto

De Toronto is het ruimste model uit het assortiment Serena Spa’s. De zitplaatsen zijn extra diep, waardoor de Toronto voor elk type postuur comfortabel is. Het grote aantal jets laat u genieten van een uitgebreide massage. Zelfs aan de polsen en handpalmen is gedacht.

Bekijk deze spa

Spa Lugano

De Lugano is een zeer ruime en luxe Spa die voldoende ruimte biedt om te ontspannen. De organische ronde vorm is niet alleen zeer esthetisch, het is ook de perfecte vorm om gezellig en sociaal samen te zijn met vrienden en familie.

Bekijk deze spa

Spa Geneva

De Geneva is een zeer ruime en luxe Spa die voldoende ruimte biedt om te ontspannen. De organische ronde vorm is niet alleen zeer esthetisch, het is ook de perfecte vorm om gezellig en sociaal samen te zijn met vrienden en familie.

Bekijk deze spa

Interesse in deze spa

Interesse in een Helder Wellness Spa? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, of download de brochure!

Neem contact op Download brochure

© 2024 Helder Wellness
Created by LR Internet