Wij zijn Helder Wellness

Door onze jarenlange ervaring in luxe en exclusieve zwembaden hebben wij de behoefte gedetecteerd voor kwaliteitspa's. Onze spa's worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij de perfecte spa samenstellen.

Spa Grassfield

Goed advies

Spa's zijn er in vele vormen, maten, types en merken. Hoe weet u welke spa u moet kiezen? Onze adviseurs komen graag met u in contact en inventariseren direct welke wensen u heeft. Op basis daarvan kunnen wij een passend advies uitbrengen.

Alles in huis

Het plaatsen, installeren en configureren van uw spa doen we zelf. Bovendien kunt u met alle vragen over onderhoud, installatie en zelfs maatwerk bij ons terecht.

"Unieke modellen, op maat samen te stellen en hoogwaardige kwaliteit"

Een wellness spa

De spa's hebben een stijlvol design, zijn bekleed met cederhout en bevatten RVS hydrojets. Daarnaast bieden we een WIRP massagesysteem op basis van 4 verschillende typen jets (Wervel, Impact, Roto en Pressie). Dit zorgt voor een complete lichaamsmassage. 

Kleurentherapie

Kom volledig tot rust met de kleurentherapie van LED-verlichting. De kleurentherapie heeft een positieve invloed op uw gemoedstoestand. Bovendien zijn kleuren zijn zelf in te stellen naar wens.

Spa Spain

Contact

Heeft u interesse, behoefte aan advies of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, of download de brochure!

Neem contact op Download brochure

© 2023 Helder Wellness
Created by LR Internet