Porto

Dit model biedt u een heerlijke massage op iedere gewenste plek. De ligplaats zorgt voor massage van benen en rug, terwijl de eerste zitplaats vooral de nek en de schouders en het midden van de rug masseren. Naast een heerlijke rugmassage zorgt de vierde zitplaats vooral voor een massage van de kuiten en voeten.

Bekijk meer

Porto

Specificaties

Lengte
216

Breedte
216

Hoogte
92 cm

Porto

4 zitplaatsen

De Porto heeft zeer royale en comfortabele zitplaatsen en een ligplaats. Het ergonomische ontwerp van deze Spa zorgt voor de juiste ondersteuning tijdens de intense hydromassage. Dit model biedt u een heerlijke massage op iedere gewenste plek. De ligplaats zorgt voor massage van benen en rug, terwijl de eerste zitplaats vooral de nek en de schouders en het midden van de rug masseren. Naast een heerlijke rugmassage zorgt de vierde zitplaats vooral voor een massage van de kuiten en voeten.

Zitplaatsen 4
Ligplaatsen 1
Porto

43 jets

Een rondgang door de Spa levert een complete lichaamsmassage op. Daarnaast zorgt het hoogteverschil van de zittingen ervoor dat iedereen in deze Spa een comfortabele plek vindt.

Porto - Highlights

Royale plekken

Met een koninklijke massage wilt u ook koninklijk zitten. De Porto heeft zeer royale en comfortabele zitplaatsen en een ligplaats.

Massage van top tot teen

De Porto is de spa voor als u echt op zoek bent naar een therapeutisch massagebad. Een rondgang door de Spa levert een complete lichaamsmassage op, van voeten tot nek.

Efficiƫnte indeling

Door de efficiënte indeling van de spa beschikt de spa over 5 royale plekken. Dit terwijl de spa niet de grootste in zijn soort is. Ideaal voor als u wat minder ruimte voor een whirlpool hebt.

Interesse in deze spa

Interesse in de Porto Spa? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek, of download de brochure!

Neem contact op Download brochure

© 2023 Helder Wellness
Created by LR Internet